jueves, 3 de mayo de 2018

المارنج

 



المارنج 



طريقة عمل المارنج
***************
المقادير
******
8 بياض بيض
2كوب سكر بدره
...
معلقة فانليا
عصير ليمونتين

الطريقة
******
نقوم بخفق البيض مع السكر والفانليا وعندما يصبح مارنج نضع عصير ليمونتان.

يقطع فى صينيه عن طريق كيس حلوانى باشكال متعدده

اهم شيء التسويه
يوضع فى الفرن درجة الحراره 100 درجه ماويه وما تقلقيش ياخد رحته لان لو النار عاليا هيلون المارنج ويكون بدون سوى من الداخل ويصبح طرى وممكن لو ممكن لما تحسى انه ابتدى يلون شوى اطفى النار خالص يستوى على درجة الحراره المختزنه فى الفرن بدون نار وهو ده السر التسويه لابد تكون على درجة حراره منخفضه جدااا

الشيف/ هشــــــــــام مــــــاجـــد

 




No hay comentarios:

Publicar un comentario

traductor