
صدر الدجاج مقلي
زبادي + عصير بصل مع الثوم+فيجتار( بقسومات)
بيض + دقيق + كورن فيلكس مجروش
زيت زره للتحمير
التوابل : ملح + فلفل ابيض + روزماري + بهار دجاج + حبهان مطحون
الطريقه
نخلط المكونات التوابل مع الزبادي مع عصير البصل والثوم
ونترك الصدور فيها لفتره لاتقل عن 3 ساعات
او يفضل من الليله السايقه
وبعد ذالك نضعها في الدقيق وبعدين البيض وبعدين الكورن فيلكس والبقسماط ونحمرها في الزيت الغزير
وتقدم ساخنه مع اي دريسنج ( كاتشب او مسطرده او مايونيز حسب الرغبه
ممكن نستخدها كساندوتش او طبق مع اي صنف اخر مكرونه او ارز مع سلاطه خضراء
No hay comentarios:
Publicar un comentario